Det er ikke uden stolthed at vi kan afsløre, at vi er nomineret til Danish Beauty Award i kategorien Care & Protect…

“helo hand er en ophelende og beskyttende håndcreme med vitamin B12. Den er beregnet til meget tørre, ru og skadede hænder og bliver udelukkende solgt på landets apoteker.

Pga. cremens indhold af vitamin B12 har cremen en helt unik lyserød farve. Farven er således helt naturlig. Deraf kommer kælenavnet “det lyserøde mirakel”.

Normalt henvender Faaborg Pharma sig til folk med problemhud, således de får en bedre livskvalitet ved hjælp af effektive og virksomme hudplejeprodukter. Men helo hand – det lyserøde mirakel, har fået sit helt eget univers. Vi rammer vores kernemålgruppe – folk med tørre og ru hænder, men vi rækker langt ud over dem. Vi når også ind i beauty segmentet og det segment, der går efter at købe DANSK.

helo hand er udviklet og fremstillet i den smukke sydfynske købstad Faaborg ud fra apotekerværdier om rene og sikre ingredienser, der udelukkende har den koncentration, der har dokumenteret effekt.

Vores værdier er:

–                           Dansk udviklet og produceret

–                           Ærlighed og tryghed (enkelte og veldokumenterede ingredienser)

–                           Faglighed (udviklet af farmaceut)

–                           Uden parfume (ingen allergi)

–                           Allergicertificeret

–                           Hele familien (det er mildt)

helo hand aka det lyserøde mirakel er en sand vinder, fordi den er gået lige i hjertet på folk. Den har taget Danmark med storm og vi har sprøjtet mirakler ud til det danske folk. OG det er lige fra ung til gammel og alt der imellem.

Vi er stolte af at være DANSKE!

Vi konkurrerer mod de store franske brand på markedet. Vi leger med de store drenge og det går egentlig temmelig godt. Vi er blevet det 3. mest solgte danske brands indenfor krop, hånd og fod. Især helo hand har været med til at øge vores omsætning.

Det Faaborg Pharma kan, er, at være gennemsigtige. Folk forstår vores produkter. Vores produkter er enkle og ærlige. De er til at gennemskue. Derudover er vi stolte over, at være dansk fordi vi hermed er mere bæredygtige end eksempelvis de franske brands.

Vi hylder det danske ved at købe så dansk som muligt og producere 100% dansk. Vi er danske og taler til det danske folk og endelig, så plejer og beskytter helo hand dine hænder – Care & Protect”.