Gode hudplejeråd

Pas på dine hænder. helo hand er en ophelende og hurtigt absorberende håndcreme med naturlige ingredienser. Mandelolie holder hænderne bløde og velplejet. En naturlig voks danner en ekstra beskyttende barriere på huden mod kulde, vind og vejr samt virker varmebeskyttende. Vitamin B12 virker irritationsdæmpende. Kliniske studier har vist, at ved anvendelse af helo hand 2-3 gange dagligt i 12 uger dannes der en særlig effekt mod kløe, tør og irriteret hud. helo hand er tilmed AllergyCertified.

Sådan beskytter du din hud mod vinterens kulde. Når vinterens kulde begynder, vil mange opleve, at huden reagerer kraftigt på omvæltningen fra varmt til koldt vejr. Du har måske oplevet, at din hud bliver tør og i værste fald begynder din hud at skælle af. Den ødelagte hud klør og er generende, men den øger også risikoen for infektioner, da hudens beskyttende evne er mindsket. Grunden til, at mange oplever tør og skadet hud i vintermånederne, er kombinationen af den bidende kulde og den tørre radiatorvarme indenfor. Når huden tørrer ud får den mikroskopiske revner, hvor mikroorganismer kan trænge ind. Det er derfor vigtigt at vælge en creme, som ikke indeholder parfume og andre skadelige indholdsstoffer. Se efter AllergyCertified-produkter, som produkter fra Faaborg Pharma. Din vintertørre hud skal derfor plejes med en fed creme, der går ind og plejer og hjælper med genopbyggelsen fx helo creme eller helo anti-itch 70%, hvis du yderligere har behov for en kløestillende creme.

Syricalm en nøgleingrediens. Syricalm er en nøje udvalgt ingrediens i mange af Faaborg Pharmas produkter, da den har særlig effektfulde egenskaber. Bl.a. afhjælper den aktive ingrediens gener i forbindelse med kløende og irriteret hud. Desuden virker den beroligende, bl.a. i Relief Sunburn Gel.

Pas på barnets sarte hud. Spædbarnets hud er ved fødslen særlig blød, fløjlsagtig, fin og derfor sart, følsom og sårbar. Selv når den er sund, er hudbarrieren langt fra en uigennemtrængelig barriere. Som følge heraf må man som forældre være meget omhyggelig med spædbarnets hud. Den er naturlig sart og kan forårsage små og store bekymringer. Det er derfor meget vigtigt at vælge de sikreste hudplejeprodukter for barnet. helo creme og helo babysalve er formuleret med færrest mulige ingredienser, udvalgt for deres perfekte tolerance, AllergyCertified, dermatologisk testet og passer til selv den sarteste barnehud.

Går du op i, hvad du smører på din hud? Faaborg Pharmas produkter kan du trygt stille i toiletskabet. Hudpleje kan nogle gange føles som en jungle at finde rundt i. Især for os med sart og følsom hud er det vigtigt, at de produkter, vi putter i kurven, også er nogle, der er gode at smøre på vores hud, når vi kommer hjem. Et godt sted at starte, hvis man vil undgå parfume og unødvendig kemi, er at gå på apoteket og få deres råd. Køber du hudplejeprodukter fra Faaborg Pharma, kan du desuden være helt sikker på, at produkterne er fri for parfume og flere er endda AllergyCertified. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet kan du være tryg ved at AllergyCertifieds toksikolog har gennemgået hver eneste ingrediens i produktet og foretaget en risikovurdering.

SOS til udsat hud. Uanset hvor meget du smører visse områder, kan huden stadig føles tør, ru og sprukken, og så må der specialpleje til. helo SOS salve virker beskyttende på hudens barriere og kan hjælpe med at holde huden intakt. Indeholder panthenol (vitamin B5), som er nødvendigt for at huden kan fungere optimalt. Det virker regenererende, reparerende, fugtighedsbevarende og beskyttende. Mandelolie virker beskyttende, fugtgivende og blødgørende samt har en antioxidant effekt.