Gode råd

Pas på dine hænder. Myndighederne anbefaler os at vaske hænder og bruge håndsprit ofte for at undgå smitte med corona-virus – men de gode anbefalinger kan være hård kost for hænderne og irritere huden. Håndvask og håndsprit tærer på fedtmængden i huden, hvorfor det anbefales at bruge en genopbyggende creme efterfølgende for at beskytte hænderne mod udtørring. helo hand er en ophelende og hurtigt absorberende håndcreme med naturlige ingredienser. Mandelolie holder hænderne bløde og velplejet. En naturlig voks danner en ekstra beskyttende barriere på huden mod kulde, vind og vejr og virker varmebeskyttende. Vitamin B12 virker irritationsdæmpende. Kliniske studier har vist, at ved anvendelse af helo hand 2-3 gange dagligt i 12 uger dannes der en særlig effekt mod kløe, tør og irriteret hud. helo hand er tilmed AllergyCertified.

Sådan beskytter du din hud mod vinterens kulde. Når vinterens kulde begynder, vil mange opleve, at huden reagerer kraftigt på omvæltningen fra varmt til koldt vejr. Du har måske oplevet, at din hud bliver tør og i værste fald begynder din hud at skælle af. Den ødelagte hud klør og er generende, men den øger også risikoen for infektioner, da hudens beskyttende evne er mindsket. Grunden til, at mange oplever tør og skadet hud i vintermånederne, er kombinationen af den bidende kulde og den tørre radiatorvarme indenfor. Når huden tørrer ud får den mikroskopiske revner, hvor mikroorganismer kan trænge ind. Det er derfor vigtigt at vælge en creme, som ikke indeholder parfume og andre skadelige indholdsstoffer. Se efter AllergyCertified-produkter som produkter fra Faaborg Pharma. Din vintertørre hud skal plejes med en fed creme, der går ind og plejer og hjælper med genopbyggelsen fx helo creme.

B-vitamin er ikke bare B-vitamin, de kommer i flere varianter. Begynder du at se de første forandringer i din hud, dvs. de linjer, du måske anede i 20´erne, bliver en smule dybere, uden der er tale om deciderede rynker. De første fine linjer ses ofte i panden og ved dine bryn. Til at forebygge rynker og fine linjer findes nøgleingrediensen vitamin B3, også kaldet niacinamide, som du vil støde på i ansigtsplejeserien ULTIMATE. Vitamin B3 har en dokumenteret evne til at trænge dybt ned i hudens lag, og har en bevist effekt i forhold til rynker, fine linjer og pigmentforandringer. Du vil også møde provitamin B5 i mange af vores produkter fx Tattoo aftercare, der ved kontakt med huden omdannes til vitamin B5, som er nødvendigt for at huden kan fungere optimalt. Det virker regenererende, reparerende, fugtighedsbevarende og beskyttende.

Syricalm en nøgleingrediens. Syricalm er en nøje udvalgt ingrediens i mange af Faaborg Pharmas produkter, da den har særlig effektfulde egenskaber. Bl.a. afhjælper den aktive ingrediens gener i forbindelse med kløende og irriteret hud. Desuden virker den beroligende, bl.a. i Relief Sunburn Gel.

Pas på barnets sarte hud. Spædbarnets hud er ved fødslen særlig blød, fløjlsagtig, fin og derfor sart, følsom og sårbar. Selv når den er sund, er hudbarrieren langt fra en uigennemtrængelig barriere. Som følge heraf må man som forældre være meget omhyggelig med spædbarnets hud. Den er naturlig sart og kan forårsage små og store bekymringer. Det er derfor meget vigtigt at vælge de sikreste hudplejeprodukter for barnet. helo creme og helo babysalve er formuleret med færrest mulige ingredienser, udvalgt for deres perfekte tolerance, AllergyCertified, dermatologisk testet og passer til selv den sarteste barnehud.

Går du op i, hvad du smører på din hud? Faaborg Pharmas produkter kan du trygt stille i toiletskabet. Hudpleje kan nogle gange føles som en jungle at finde rundt i. Især for os med sart og følsom hud er det vigtigt, at de produkter, vi putter i kurven, også er nogle, der er gode at smøre på vores hud, når vi kommer hjem. Et godt sted at starte, hvis man vil undgå parfume og unødvendig kemi, er at gå på apoteket og få deres råd. Køber du hudplejeprodukter fra Faaborg Pharma, kan du desuden være helt sikker på, at produkterne er fri for parfume og flere er endda AllergyCertified. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet kan du være tryg ved at AllergyCertifieds toksikolog har gennemgået hver eneste ingrediens i produktet og foretaget en risikovurdering.

SOS til udsat hud. Uanset hvor meget du smører visse områder, kan huden stadig føles tør, ru og sprukken, og så må der specialpleje til. helo SOS salve virker beskyttende på hudens barriere og kan hjælpe med at holde huden intakt. Indeholder provitamin B5, der ved kontakt med huden omdannes til vitamin B5, som er nødvendigt for at huden kan fungere optimalt. Det virker regenererende, reparerende, fugtighedsbevarende og beskyttende. Mandelolie virker beskyttende, fugtgivende og blødgørende samt har en antioxidant effekt.