Om Faaborg Pharma

Faaborg Pharma har været førende inden for problemløsende hudpleje til meget tør og irriteret hud siden 2001. Huden er kroppens største organ. Derfor er det vigtigt at pleje sin hud med rene og sikre produkter, og at de cremer, vi vælger at smøre os ind i, er nærende og beskyttende.

Hudpleje til hele familien

Faaborg Pharmas produkter er noget af det mildeste, reneste og mest beskyttende, man kan forestille sig. Faaborg Pharmas produkter vurderes som et sikkert valg fri for problematiske indholdsstoffer og derfor velegnet til hele familien. Det er allergivenlige produkter, der plejer de mest almindelige hudproblemer – mildt og effektivt. Hudpleje skal hjælpe dig – ikke genere dig. Som din garanti bærer flere af produkterne AllergyCertifieds logo.

Hudpleje med effekt

Uanset produkt har alle én ting til fælles. De indeholder ingen parfume. Fordi vi ved, hvad huden har bedst af. Det betyder dog ikke, at Faaborg Pharmas produkter er mindre effektiv. Kunsten består i at udvikle hudpleje, der ikke indeholder mistænkelige ingredienser, men som stadigvæk virker.

“Vi gør os umage og fremstiller kun produkter med den højeste kvalitet af råvarer doseret efter, hvilket problem de skal løse samtidig med, at de er udviklet med omtanke for forbrugernes sundhed”, Sten Grønved, direktør og ejer af Faaborg Pharma, apoteker og farmaceut

Faaborg Pharmas produkter er baseret på traditionelle apotekerværdier om rene og sikre ingredienser. Vi følger selvfølgelig stadig udviklingen, og der kommer hele tiden nye ingredienser til, som har dokumenteret virkning. Dem bruger vi også i vores hudplejeprodukter. Velkendte og veldokumenterede ingredienser er et gennemgående kendetegn for alle Faaborg Pharmas produkter. Her tilføjer vi udelukkende de nødvendige aktive ingredienser i en koncentration, der har dokumenteret virkning.

”Jeg er enormt stolt af, at alt laves i Danmark og med de arbejdspladser, det skaber. Faaborg Pharma er dansk ekspertise og kvalitet hele vejen igennem, hvor vi både udvikler og producerer effektive og skånsomme hudplejeprodukter”, Sten Grønved, Direktør og ejer af Faaborg Pharma, apoteker og farmaceut

Hudpleje produceret i Faaborg

Det er ikke bare et velklingende slogan, når vi siger, at Faaborg Pharma er Made in Denmark. Alle hudplejeprodukterne er rent faktisk lavet i Danmark. Kun en del af ingredienserne hentes ind fra hele verden.

Faaborg Pharma ligger i den sydfynske købstad Faaborg med i alt 11 ansatte. Her designes, udvikles og produceres alle produkterne under kontrollerede ISO-certificerede forhold. Det sikrer, at kvaliteten og sikkerheden altid er i orden, da vi kan følge processen tæt og ved, at vores produkter bliver til under de bedste forhold.

Hvert enkelt Faaborg Pharma-produkt er startet med udgangspunkt i en gammel opskrift, en idé eller et ønske fra forbrugerne. Herfra begynder produktudviklingen, hvor produktet formes, forfines og koden knækkes for at opnå den høje effekt og perfekte konsistens, der er kendetegnende for alle Faaborg Pharmas hudplejeprodukter. Og det kan være en lang rejse, for vi er først tilfredse, når produktet er testet og har den ønskede effekt.