Certificeret kvalitets hudpleje

Kontaktallergi er i kraftig stigning verden over. Den tendens ønsker Faaborg Pharma at ændre på!

Her hjælper AllergyCertifieds logo med at fortælle dig som forbruger, at Faaborg Pharmas produkter er hudvenlige og minimerer risikoen for allergi. Hudallergi er en kronisk sygdom, som kan nedsætte din livskvalitet og som du skal leve med resten af livet. Derfor vil vi varmt anbefale, at du gør, hvad du kan for at forebygge allergi hos dig selv og din familie. Inde i kroppen er der noget, der hedder t-celler. Det er dem, der reagerer, hvis de oplever, at de skal forsvare huden overfor allergene ingredienser. Hvis du er blevet allergisk overfor et parfumestof, vil t-cellerne huske det. Det betyder, at selv om du holder en pause, vil t-cellerne huske det og reagere. Cellernes reaktion giver dig kløe, svie eller anden ubehag. Det er altså på grund af t-cellernes hukommelse, at hudallergi er kronisk. Og derfor skal du forebygge den så vidt muligt.

AllergyCertified er et internationalt allergimærke, der certificerer kosmetiske produkter i hele verden. AllergyCertifieds motto lyder: One world – one label.

Kriterierne er udarbejdet af en toksikolog, der tjekker alle indholdsstoffer og koncentrationen af hvert enkelt produkt og sikrer, at det er så mildt og skånsomt for huden som overhovedet muligt.