Privatlivspolitik

Hos Faaborg Pharma prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi har derfor udarbejdet en privatlivspolitik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er cookies?
  3. Sådan sletter du cookies
  4. Hvordan undgår jeg cookies?
  5. Hvad bruges cookies til på vores website?
  6. Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?
  7. Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke
  8. Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse?
  9. Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål
  10. Indsigt, berigtigelse eller sletning af personoplysninger
  11. Opdatering af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger

1. Ejeroplysninger

Faaborg Pharma

Markedspladsen 13A

5600 Faaborg

CVR nr. 26190770

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende, for at kunne genkende den ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter du cookies

Du kan til enhver tid slette cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel om, før der gemmes en cookie. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

5. Hvad bruges cookies til på vores website?

Dette website anvender cookies i henhold til følgende formål: Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer. Måle trafik, så vi ved hvor mange, der besøger vores site, og hvilke sider. Indsamling om adfærd på vores website, så vi løbende kan lave forbedringer, så vi kan gøre dit besøg på websitet så godt som muligt. Sitet anvender cookies fra tredjeparten Google Analytics ift. trafikmåling og generering af statistisk herom.

6. Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?

Faaborg Pharma er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.

7. Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke

Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere og aktører, bl.a. til brug for markedsføring, informerer vi om, hvad dine data vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse. Vi indhenter ikke dit samtykke, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine persondata, fx som led i indberetning til en myndighed.

8. Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse?

Ved specifik anvendelse af personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, vil vi informere dig om, hvorvidt indsamling af dine data er baseret på et lovmæssigt krav eller for at indgå et kontraktforhold, og om det er obligatorisk at oplyse dine personlige oplysninger og mulige konsekvenser, hvis du vælger det fra.

9. Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål

Vi indsamler og bevarer kun dine data i forbindelse med bestemte formål. Det sker eksempelvis, når vi har brug for at udsende målrettede markedsføringskampagner.

10. Indsigt, berigtigelse eller sletning af personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver rettet eller slettet. Du har i visse tilfælde også ret til dataportabilitet, hvilket vil sige at du modtager dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format samt ret til at få disse oplysninger overført til en anden ansvarlig.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Henvendelse om indsigtsret, indsigelse, tilbagekaldelse af samtykke, anmodning om rettelse eller sletning kan ske til info@faaborgpharma.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link http://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på info@faaborgpharma.dk. Er der registreret forkert data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse til samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen.

11. Opdatering af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores website. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder.