Faaborg Pharma har været førende inden for
problemløsende hudpleje til normal, sensitiv og kompliceret hud siden 2001. Dengang fik apoteker og farmaceut Sten Grønved ideen om, at give folk med problemhud en bedre livskvalitet ved hjælp af milde og allergivenlige produkter.

Sten Grønved gik derfor i gang med at blande forskellige cremer med forskellig sammensætning, konsistens, smøreegenskaber og effekt – med det in mente, at det skulle være dansk produceret, være mildt og samtidig virke.

Produkterne er udviklet til den kvalitetsbevidste forbruger, og er velegnede til både normal, sensitiv og kompliceret hud.

Ærlig hudpleje med effekt

Uanset produkt har alle én ting til fælles. De indeholder ingen parfume, farvestoffer eller unødig kemi. Hudpleje skal nemlig hjælpe dig – ikke genere dig.

Faaborg Pharmas produkter er baseret på traditionelle apotekerværdier om rene og sikre ingredienser. Vi følger selvfølgelig stadig udviklingen, og der kommer hele tiden nye ingredienser til, som har dokumenteret virkning. Dem bruger vi også i vores hudplejeprodukter. Velkendte og veldokumenterede ingredienser er et gennemgående kendetegn for alle Faaborg Pharmas produkter. Her tilføjer vi udelukkende de nødvendige aktive ingredienser i en koncentration, der har dokumenteret virkning.

Ærlig hudpleje til hele familien

Faaborg Pharmas produkter er noget af det mildeste, reneste og mest beskyttende, man kan forestille sig indenfor hudpleje. Derfor vurderes Faaborg Pharmas hudplejeprodukter også som et sikkert valg fri for problematiske indholdsstoffer, da alle produkterne er allergivenlige og uden parfume og farvestoffer. Du kan derfor trygt benytte vores produkter på de kære små uden bekymring for unødig kemi. Som din garanti bærer flere af Faaborg Pharmas produkter Anbefalet af hudlæger logo.

Ærlig hudpleje produceret i Faaborg

Det er ikke bare et velklingende slogan, når vi siger, at Faaborg Pharma er Made in Denmark. Faaborg Pharma ligger i den sydfynske købstad Faaborg med i alt 19 ansatte. Her designes, udvikles og produceres alle produkterne under kontrollerede ISO-certificerede forhold. Se vores nye certifikations logo nederst på hjemmesiden. Det sikrer, at kvaliteten og sikkerheden altid er i orden, da vi kan følge processen tæt og ved, at vores produkter bliver til under de bedste forhold.

Hvert enkelt Faaborg Pharma-produkt er startet med udgangspunkt i en gammel opskrift, en idé eller et ønske fra forbrugerne. Herfra begynder produktudviklingen, hvor produktet formes, forfines og koden knækkes for at opnå den høje effekt og perfekte konsistens, der er kendetegnende for alle Faaborg Pharmas hudplejeprodukter. Og det kan være en lang rejse, for vi er først tilfredse, når produktet er testet og har den ønskede effekt.